Om Kirk Design

Kirk Design er en indretnings - og design virksomhed beliggende i København. Kirk Design har en solid erfaring indenfor indretningsprojekter med speciale indenfor butiksindretning, udstillingsdesign - og messestande, displays og design af inventar.  

Kirk Design hjælper både privat - og erhvervskunder og samarbejder med et bredt udvalg af underleverandører og samarbejdspartnere og kan derfor også levere totalløsninger og koncepter.

Minimalistisk design med kant

Kirk Design er kendetegnet ved at have fokus på form og funktionalitet. Det minimalistiske udtryk er ofte dominerende, dog med enkelte grafiske elementer eller farvevalg, der er med til at give designet en let underspillet humoristisk tone. Materialerne er ofte holdt i stål og træ, der taler ind i en skandinavisk tradition og som er med til at underbygge den  minimalistiske stil.

Er med i alle indretningens faser

Kirk Design tilbyder ydelser inden for alle indretningens faser, fra indledende skitser og ideudvikling til præsentationsmateriale, tekniske tegninger og projektstyring frem til det endelige projekt står færdig.

Visualiseringer af projekter til præsentationsmateriale

Ud fra kundens behov og ønsker visualiserer Kirk Design projekter til præsentationsmateriale. 3D visualiseringer er med til at give en god fornemmelse af projektets rumligheder, farver og materialebrug, så man let kan danne sig et overblik over projektets omfang.

Rune Kirk Møller

Rune Kirk Møller, ejer og grundlægger af Kirk Design, er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, og har over ti års erfaring med indretningsopgaver i både ind - og udland.Rune Kirk Møller fra Kirk Design