OM KIRK DESIGN

Kirk Design har erfaring inden for og tager sig af følgende:


- BUTIKSINDRETNING

- DESIGN AF INVENTAR, DISPLAYS OG POS

- VISUALISERINGER

- ARKITEKTURMODELLER


INDRETNINGSOPGAVER

Kirk Design har en solid erfaring med indretningsdesign, primært butiksindretning, messestande og design af inventar. Kirk Design tilbyder ydelser inden for alle indretningens faser, fra indledende skitser og ideudvikling til præsentationsmateriale, tekniske tegninger og projektstyring frem til den endelige butik står færdig.

Kirk Design samarbejder her med et bredt udvalg af underleverandører, og kan derfor i de fleste tilfælde levere totalløsninger, eller hvis opgaven kræver det, stå for design og produktion af unikt inventar. 


VISUALISERINGSOPGAVER

Ud fra kundens behov og ønsker visualiserer Kirk Design projekter til præsentationsmateriale. Visualiseringer giver en god fornemmelse af projektets rumligheder, farver og materialebrug, så man let kan danne sig et overblik over projektets omfang.  


ARKITEKTURMODELLER

Kirk Design har stor erfaring med planlægning og udførsel af arkitekturmodeller. Både større byplansmodeller i 1:1000 og 1:500 samt mindre arkitekturmodeller i 1:100 og 1:50.


PROFIL

Rune Kirk Møller er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, og har over ti års erfaring med indretningsopgaver, primært butik og messer, design af inventar og visualiseringsopgaver, siden 2017 i eget navn.